Zangavond ’t Waellant 15 April

Op zaterdag 15 april om 19:30 vindt er weer een jaarlijkse zangavond plaats in ’t Waellant. Het thema van de avond is “Voorbij Pasen… …Pasen voorbij” en de zangroep ProDeo zal hieraan haar medewerking verlenen. We zijn ervan overtuigd dat deze zanggroep een mooie muzikale beleving zal verzorgen en dat we samen een bijzondere avond zullen hebben.

We nodigen jullie van harte uit om deze avond bij te wonen. Er zal een aantrekkelijk programma worden samengesteld met zowel nieuwe als bekende liederen, zodat er voor iedereen gelegenheid is om fijn mee te zingen.

De deuren zullen vanaf 19:30 uur geopend zijn, en na afloop van de avond is er gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een kopje koffie. Er zal bij de uitgang een collecte gehouden worden om de kosten van de avond te dekken.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 15 april om 19:30 in ’t Waellant. Voel je vrij om vrienden, buren of familie mee te nemen, want iedereen is van harte welkom om samen te genieten van deze avond vol muziek en gezelligheid!, ,

Is er meer? Stel dat er meer is?

Speciaal voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof en voor mensen die hun geloof willen opfrissen.