Nacht van Gebed 2023

Vervolgde christenen vragen ons altijd om gebed. Om daaraan gehoor te geven organiseert Open Doors jaarlijks de Nacht van Gebed.

Met opzet ’s nachts, als teken van verbondenheid, omdat veel vervolgde christenen alleen in het donker of in het geheim kunnen samenkomen.
Dit jaar vindt de Nacht van Gebed plaats in de nacht van vrijdag 9 juni op zaterdag 10 juni.

Deze nacht wordt er gebeden voor christenen in onder meer India, Vietnam, Iran, Colombia, Afghanistan, Ethiopië, Nigeria en Noord Korea. De nacht is verdeeld in 3 blokken met een korte pauze, dus mogelijkheid om eerder weg te gaan of later bij te voegen. Door te bidden maken wij direct verschil in het leven van een vervolgde christen aan de andere kant van de wereld. ‘Bid voor ons’ is hun eerste antwoord op de vraag wat wij voor hen kunnen doen. Gebed is één van de belangrijkste pijlers van het werk van Open Doors.

We willen u vragen deze nacht bekend te maken onder uw gemeenteleden door hen aan te sporen mee te komen bidden, de nacht van gebed in uw kerkblad/kerknieuws te vermelden en de poster op te hangen in uw kerk/gebouw.

U bent zelf ook hartelijk welkom om mee te komen bidden. Hardop of zacht meebidden. Samen staan we biddend op de bres voor vervolgde christenen.
We willen vragen of u ook uw jeugd uit wilt nodigen. Ook voor hen is het belangrijk om te weten en te zien dat christenen vervolgd worden. Ook zij kunnen voor hen bidden en/of met elkaar hierover in gesprek gaan.

Allen van harte welkom in de ruimte onder de Dorpskerk: Het Onderkomen Lekdijk 118 Nw-L.

Programma en tijden van de gebedsblokken:
20.45 uur: zaal open
21.00 uur: opening
21.15 – 23.00 uur: blok 1
23.15 – 01.00 uur: blok 2
01.15 – 03.00 uur: blok 3

Met vriendelijke groeten, Arie de Vreede, Anneke Vonk, Henriëtte Janse (Keerpunt), , ,

Is er meer? Stel dat er meer is?

Speciaal voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof en voor mensen die hun geloof willen opfrissen.