Alpha cursus krijgt vervolg in 2008

Heeft u ook zo genoten van de kerstnachtviering in De Klipper en/of de kerkdienst op 1e kerstdag? Was je ook zo onder de indruk van de plechtigheden,de zang, de mooie kerstversiering, de sfeer? Maar bleven, op weg naar huis door de koude nacht, en de dagen erna tijdens familiebezoek of kerstdiner, vragen door je hoofd spelen? Is dit nou alles? Is Kerst niet meer dan kaarslicht, kerstbal en romantisch gezongen ‘Stille nacht’? Wat betekent dat eigenlijk: Jezus is geboren? Wat betekent dat voor mij?
Zou er echt meer zijn? Voor velen is het antwoord op die vraag niet zonder gevolgen gebleven. Maar het begint met vragen. Jou vragen. De Alpha cursus zoekt samen met andere mensen naar antwoorden op al je vragen.
Speciaal voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof en voor mensen die hun geloof willen opfrissen.

Er zal door Keerpunt opnieuw een Alpha cursus georganiseerd worden. We willen iedereen antwoorden wil hebben op zijn/haar vragen van harte uitnodigen voor de introductieavond die gehouden zal worden op 15 januari 2008 hier in de kerk. Aanvang:18.30 uur. Opgave en/of informatie: Willemiek Schippers. Tel 0184-681558 of per e-mail op: wim.schippers@xs4all.nl, , ,

Is er meer? Stel dat er meer is?

Speciaal voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof en voor mensen die hun geloof willen opfrissen.