Sing-In met Ahava in de tent van Feestweek Nieuw-Lekkerland

Rond Hemelvaartsdag wordt er in Nieuw-Lekkerland weer een Feestweek georganiseerd, zoals dat ook vorig jaar in augustus is gebeurd.

Vanuit Keerpunt is er enkele maanden geleden contact gelegd met de organisatie, met de vraag of de tent die hiervoor geplaatst wordt, ook een keer gebruikt zou kunnen worden voor evangelisatiedoeleinden. Daar is toen direct positief op gereageerd.

Uiteindelijk leek de samenwerking toch af te ketsen op te grote financiële hobbels en het tijdstip (in enkele gemeenten is de jeugd dan op kamp). Totdat er onverwacht op een bijzondere manier toch een opening kwam voor het gebruik van de tent op zondagavond. Deze mogelijkheid hebben we met beide handen aangepakt.

Op D.V. Zondag 12 mei a.s. zal er daarom een Sing-in worden gehouden met medewerking van de band Ahava (van Christian Verwoerd). Inloop: 19.30 uur. Aanvang 20.15 uur.

De voorbereidingen zijn nu in volle gang. Er zijn op korte termijn diverse vrijwilligers nodig, we zoeken mensen voor o.a. PR, nazorg, praktische zaken en logistiek.

Aanmelden kan bij Anton Verweij, abverweij60@gmail.com, tel. 0184-682357 / 0653205928. Geef bij de aanmelding ook aan voor welke taken je beschikbaar bent. In ieder geval volgt er binnenkort meer informatie. Kijk ook regelmatig op deze website www.keerpuntnieuwlekkerland.nl voor actuele informatie., ,

Is er meer? Stel dat er meer is?

Speciaal voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof en voor mensen die hun geloof willen opfrissen.