Kerstnachtviering 24 december 2010

Het Kerstfeest is en blijft een schitterend feest. We zijn dan ook blij dat er op 24 december opnieuw een kerstnachtviering op het programma staat.  Zoals de laatste jaren gebruikelijk, is de organisatie in handen van “Keerpunt”. Het gospelkoor Chananja (“de Heer is genadig”) uit Wijngaarden hoopt enkele liederen te zingen. Dit koor staat onder leiding van Peter Koetsveld en ze worden begeleid door een uitgebreide band.

Natuurlijk is de Koninklijke Fanfare Apollo, onder leiding van dirigent Henk Bonenkamp, tijdens de kerstnachtviering te beluisteren. Traditiegetrouw zal Apollo de samenzang van de bekende kerstliederen begeleiden.

Ds. W. J. Bakker is gevraagd  een meditatie over het thema  “Licht verdrijft de duisternis” te houden. En nu we het toch over licht hebben: ook dit jaar heeft Jan Poirot aangegeven het geluid en de verlichting te willen verzorgen. Dat belooft wat.

We willen u hartelijk uitnodigen de kerstnachtviering bij te wonen en schroom daarbij niet buren, vrienden en bekenden mee te nemen naar sporthal “de Klipper”.

De aanvang is 22:00 uur en de zaal gaat 21:30 uur open., , , , , , ,

Is er meer? Stel dat er meer is?

Speciaal voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof en voor mensen die hun geloof willen opfrissen.