Keerpunt Nieuw-Lekkerland
rainbow

Archive for the ‘Jongerenwerk Nieuw-Lekkerland’ Category

Prayernight

 

Vossenjacht door Nieuw-Lekkerland

Op zaterdag 31 oktober organiseert het Keerpunt in samenwerking met het Nederlands Bijbel Genootschap een vossenjacht door Nieuw-Lekkerland voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van het basisonderwijs.
Het bijzondere aan de vossenjacht is, dat de vossen personen uit Bijbelverhalen zijn in verband met het thema van de Bijbel-10-daagse: de Verhalenkaravaan.
We beginnen om 14.00 uur bij de Maranathakerk aan de Mattenbies 1 in Nieuw-Lekkerland en om 16.00 is het afgelopen. De jongere kinderen lopen onder begeleiding.
Voor meer informatie: 0184-684576

Locatie Zeskamp gewijzigd

De locatie voor de zeskamp is gewijzigd van bij ‘t Waellant naar het terrein van Korteland en rondom de Tent!

Tentactie 2007 van start met Alpha avond

De eeste activiteit van Tentactie 2007 zit erop. De Alpha avond met informatie over de Youtha Alpha en Alpha cursus. Het was een geslaagde avond meet veel goede gesprekken en aanmeldingen voor de Youth Alpha en Alpha cursus. Doordat de opkomst lager was dan verwacht was er veel eten over, dit is naar Rotterdam gebracht en uitgedeeld aan de dak en thuislozen via het Leger des Heils.

Tijdens deze Alpha avond is tevens een Hyves opgericht voor keerpunt. U kunt hem vinden op http://www.tentactie.hyves.nl

InSalvation komt naar Tentactie

Op vrijdagavond 31 augustus 2007 zal de praiserockband InSalvation spelen op de jongerenavond tijdens de tentactie van Keerpunt.

InSalvation is een jonge praiserockband die bestaat uit enthousiaste en talentvolle muzikanten uit alle delen van Nederland.
Ze gaan helemaal voor hun muzikale passie die onlosmakelijk is verbonden met hun passie voor Jezus!

InSalvation betekend letterlijk: in verlossing. Wij willen als band en in ons eigen persoonlijk leven Jezus volgen. We willen echt zijn en Hem achterna gaan omdat Hij ons gemaakt heeft.
Wij zijn verlost door het offer van Jezus. Vandaar ‘InSalvation’. We hopen dat iedereen die ons een keer tegen komt en een optreden meemaakt niet alleen ons als band zal zien, maar door ons Jezus zal zien.