Alpha cursus weer van start!

Voor de vierde keer organiseert Keerpunt een Alpha-cursus in Nieuw-Lekkerland.
Deze cursus zal van start gaan met een introductieavond op
donderdag 24 September 2009. aanvang 18.30 uur.
Locatie is op het moment van dit schrijven nog niet bekend. De cursusavonden zijn wekelijks. Voor informatie en/of opgave kunt u contact opnemen met
Dinie de Jong, tel. 682686 bud.jong@hetnet.nl of alphacursus@keerpuntnieuwlekkerland.nl.

Voor wie is een Alpha-cursus? Alpha is voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof, voor het eerst of opnieuw. U hoeft daarvoor niet verbonden te zijn aan één van de deelnemende kerken. Een Alpha-cursus biedt mensen de gelegenheid om met elkaar op zoek te gaan naar vragen zoals: waar leef ik eigenlijk voor? Wie is Jezus, wat heeft Hij eigenlijk met mijn leven te maken?
De cursus duurt twaalf avonden en een kort weekend (vrijdagavond en de hele zaterdag). Iedere avond begint met een gezamenlijke maaltijd, gevolgd door een korte inleiding over het thema van die avond. Daarna wordt hier in kleine groepjes over door gepraat. Alle daaropvolgende cursusavonden worden op een donderdag gehouden.
De cursus is voor ieder gemeentelid omdat hij uitermate geschikt is om met een vriend, buurman, broer samen te volgen.
Gedurende de avonden wordt er gebeden door een ieder die dit op zijn hart heeft. Omdat Degene tot wie we bidden de onmisbare, stuwende, sturende kracht is om mensen te trekken, op te bouwen, in te zetten in Zijn dienst. Ook hier kunt u aan deelnemen.

Ook zijn er veel handen nodig die het werk licht maken, voor het koken, afwassen, zaal gezellig maken, inkopen doen. Als u denkt, dit is wat voor mij, laat het ons weten., ,

Is er meer? Stel dat er meer is?

Speciaal voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof en voor mensen die hun geloof willen opfrissen.