Oproep CRR

Van de in Nieuw-Lekkerland gevestigde hulporganisatie ‘Christian Refugee Relief‘ (CRR) ontvingen we het volgende bericht:

Via diverse bedrijven (waaronder een bedrijf in de geschenkenhandel) zijn materialen beschikbaar gesteld om 10.000 kerstpakketten naar Oekraïne te versturen. Ook zal in elk pakket Oekraïens evangelisatiemateriaal worden toegevoegd in de vorm van het Johannes evangelie, het nieuwe testament en/of kinderevangelisatiemateriaal. Het inpakken van die kerstpakketten moeten we zelf doen. Daar zijn vele handen voor nodig. We willen het inpakken volgende week vanaf dinsdag 27 december gaan doen in de loods aan de Veenweideweg 19c in Nieuw-Lekkerland. Het is de bedoeling dat de pakketten in de week erna voor de Oekraïense kerst (7 januari) daar worden uitgedeeld.

Concreet verwachten we dat er tenminste 16-18 mensen per dag nodig zijn met het verpakken van de kerstpakketten. Mogen we een beroep op u/jou doen om in de week tussen Kerst en oud/Nieuwjaar een dag(deel) met ons dit bijzondere werk in te vullen zodat we iets van onze rijkdom met hen kunnen delen?
Wil je dit dan laten weten aan Gert-Jan den Ouden van CRR (06-12541176) of aan Erika de Jong (06-27321871) of aan Folker (06-53909103) zodat we een planning kunnen maken. Hopelijk kunnen we zo met z’n allen het jaar met een mooie actie afsluiten!, , ,

Is er meer? Stel dat er meer is?

Speciaal voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof en voor mensen die hun geloof willen opfrissen.