Woensdag live uitzending van Klokradio

Kerkklokradio is woensdag 29 augustus te gast in de tent van Keerpunt Nieuw-Lekkerland. Live wordt er uitgezonden van 09.00 uur tot 23.00 uur. Luisteraars zijn welkom in de tent om dit mee te maken. Om thuis te luisteren is ook erg gezellig, het is dan weer net of je er bij bent.

We beginnen met “Muziek en Bezinning” met daar in een bijbelstudie door Ds. A. Mol m.m.v. gasten. Ook kunnen er verzoeken doorgegeven worden naar de tent, hetzij beperkt, we hebben niet alle muziek in de tent. Het tel.nr in de tent is om de verzoeken door te bellen: 087 87 54 015.

Verder volgen we een enigszins gewijzigde programmering. ’s middags om 2 en 3 uur een sfeerimpressie vanaf het sportveld waar de kinderen van 4 tot 12 jaar aan het sporten zijn. Om 18.00 uur een terug en vooruitblik over de Keerpuntactie.
Van 19.00 tot 21.00 uur een gevarieerd programma met nieuws en verzoeken.

Om 21.00 uur begint het jongerenprogramma met een Klare Taal tent Special, waar er ook veel jongeren verwacht worden. 23.00 uur sluit ’t Is Bijna Tijd”het programma met gedichten deze dag weer af in de studio., , , , ,

Is er meer? Stel dat er meer is?

Speciaal voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof en voor mensen die hun geloof willen opfrissen.