Keerpunt Nieuw-Lekkerland
rainbow

Archive for the ‘Openluchtdiensten’ Category

Openlucht Sing-in op 2 juli 2017

Op zondagavond 2 juli a.s. organiseert Keerpunt Nieuw-Lekkerland weer een Sing-in. Als afsluiting van een feestweekend vol sport en muziek zal er gezongen worden over de grootheid van onze God. De Sing in zal muzikaal begeleid worden door Christian Verwoerd en zijn band. Rene Ruitenberg (oud marathonschaatser) zal kort vertellen over zijn geloof in God.

Dit alles gebeurt op de parkeerplaats bij het zwembad, in de buitenlucht. Mocht het erg slecht weer zijn, verhuizen we naar de Maranathakerk (Mattenbies)

Thema is: Ga voor Go(u)d!

De avond begint om 20.15 uur.

Vanaf 19.45 uur is er een kop koffie, thee of limonade.

De toegang is vrij, wel is er na afloop een collecte voor de onkosten en voor “Geloofshelden”,   deze organisatie wil mensen bekend maken met Jezus door getuigen, sportactiviteiten, onderwijs en training. Relatie is hierin de sleutel, sport het speelveld.

We nodigen iedereen uit voor dit feestuur!

 

Foto’s Openlucht Sing-in

IMG_0092Op 3 juli 2016 organiseerde Keerpunt, onder de vlag van Molenpop, een Openlucht Sing-in, met medewerking van Christian Verwoerd en band. De opkomst was goed, ca. 500 mensen zongen samen liederen onder het thema ‘Hij regeert’. Zie het album voor een selectie van de foto’s die zijn gemaakt.

Hier een filmpje van het lied ‘Majesteit’.

Keerpunt is ook te volgen op Facebook. Like onze pagina om op de hoogte te worden gehouden van alle activiteiten.

Volle tent …

Zondagavond 12 mei was de tent van Feestweek Nieuw-Lekkerland vol … Keerpunt Nieuw-Lekkerland organiseerde een Sing-in met medewerking van Ahava. Ruim vierhonderd mensen waren aanwezig en zongen liederen ter ere van de God die Liefde is en liefde geeft.

Zie ook de berichten op Facebook.

Sing-In met Ahava in de tent van Feestweek Nieuw-Lekkerland

 

Rond Hemelvaartsdag wordt er in Nieuw-Lekkerland weer een Feestweek georganiseerd, zoals dat ook vorig jaar in augustus is gebeurd.

Vanuit Keerpunt is er enkele maanden geleden contact gelegd met de organisatie, met de vraag of de tent die hiervoor geplaatst wordt, ook een keer gebruikt zou kunnen worden voor evangelisatiedoeleinden. Daar is toen direct positief op gereageerd.

Uiteindelijk leek de samenwerking toch af te ketsen op te grote financiële hobbels en het tijdstip (in enkele gemeenten is de jeugd dan op kamp). Totdat er onverwacht op een bijzondere manier toch een opening kwam voor het gebruik van de tent op zondagavond. Deze mogelijkheid hebben we met beide handen aangepakt.

Op D.V. Zondag 12 mei a.s. zal er daarom een Sing-in worden gehouden met medewerking van de band Ahava (van Christian Verwoerd). Inloop: 19.30 uur. Aanvang 20.15 uur.

De voorbereidingen zijn nu in volle gang. Er zijn op korte termijn diverse vrijwilligers nodig, we zoeken mensen voor o.a. PR, nazorg, praktische zaken en logistiek.

Aanmelden kan bij Anton Verweij, abverweij60@gmail.com, tel. 0184-682357 / 0653205928. Geef bij de aanmelding ook aan voor welke taken je beschikbaar bent. In ieder geval volgt er binnenkort meer informatie. Kijk ook regelmatig op deze website www.keerpuntnieuwlekkerland.nl voor actuele informatie.

Openluchtdienst 2e pinksterdag

Op maandag 28 mei 2007 om 11:00 zal er bij de Bezoekersmolen in Kinderdijk een openluchtdienst plaatsvinden. Het Thema van deze dienst is “Leven van de wind” en de dienst zal geleid worden door Ds. Mol.
Medewerking verlenen zanggroepen: Sola Fide en JOY uit Nieuw-Lekkerland