Keerpunt Nieuw-Lekkerland
rainbow

Archive for the ‘Kinderen’ Category

Je bent uitgenodigd – Optreden kinderkoor ‘De Parels’ en poppentheater

Kinderprogramma – Je bent uitgenodigd

Kinderactiviteit Keerpunt tijdens Molenpop (8 juli 2018)

Zondagmiddag 8 juli zal er om 15:30 een activiteit zijn voor alle kinderen in de basisschool leeftijd.

Kinderkoor ‘De parels’ zal optreden en er zal een voorstelling verzorgd worden door poppentheater ‘Arcanta’.

Kom allemaal kijken naar deze interactieve voorstelling over de avonturenwinkel en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

 

Lichtjesfeest

clip

Keerpunt, kinderkoor de parels en Kerstmarkt voor Malawi slaan de handen ineen

Zaterdag 10 december hoopt interkerkelijke organisatie Keerpunt een lichtjesfeest te organiseren. Alle kinderen die het leuk vinden om mee te doen  zijn van harte uitgenodigd.

We verzamelen op de parkeerplaats achter de Maranathakerk ( Mattenbies 1) om 18:30 uur en gaan dan met lampionnen een rondje bij het Waellant lopen. Natuurlijk is het leuk als je je eigen lampion meeneemt, maar als je er geen één hebt, krijg je een lampion van Keerpunt. Na afloop van de lampionnenoptocht is er voor iedereen nog wat warms te drinken en zal Kinderkoor de Parels enkele kerstliedjes met ons zingen. Ook zal er een poppenkastvoorstelling gehouden worden. Bij slecht weer zal dit festijn in de Maranathakerk plaatsvinden.

Ook aan de volwassenen is gedacht. Binnen in de kerk zal er een kerstmarkt gehouden worden, waar u allerlei leuke thema-artikelen kunt kopen, variërend van decoratie voor in huis, tot gehaakte sleutelhangers, tot zelfgemaakte vogelhuisjes, broodplanken en voedertafels. Ook handgemaakte producten uit Malawi zullen hier te koop zijn en vanzelfsprekend staat er koffie met wat lekkers voor u klaar. De markt duurt van 17:30 tot ongeveer 21:30.

Deze markt wordt georganiseerd door de jongeren van het Diaconaal Jongerenproject die komende zomer 2017 hopen af te reizen naar Malawi, om hier een gemeenschapshuis te bouwen voor de lokale bevolking. Dit gemeenschapshuis zal gebruikt worden voor gebedssamenkomsten en andere diverse gemeenschappelijke activiteiten; bijvoorbeeld het geven van trainingen of instructies. Het gebouw is het eerste openbare gebouw in die omgeving en draagt daarmee ook bij aan verdere ontwikkeling van de gemeenschap. Daarnaast willen zij voor de kinderen die in het dorp wonen een speciaal kinderprogramma met leuke activiteiten organiseren.

Wij hopen u 10 december te kunnen verwelkomen.